top of page

La Ferme des Fées

(Voor groepen van 20 tot 50 personen tegen de prijs van € 4,90 per persoon)

 

Wil je jezelf onderdompelen in een betoverd universum? Kom dus naar La Ferme des Fées waar twee kunstenaars feeën, heksen en feeën tot leven wekken in een uniek decor. "Kleine Ardennen" van vroeger. ​

 

Zodra u aankomt, wordt u verwelkomd door Marie-Laure en Michel in historische kleding (19e eeuw). Ze zullen hun werk en hun inspiratiebronnen (legendes, gewoonten en gebruiken van de regio) toelichten. Elk personage is een uniek stuk (beeldje op schaal 1/4) dat volledig met de hand is gemaakt. Je zult zien hoe de feeën gekleed in natuurlijke zijde worden gemaakt en Marie-Laure zal met passie met je praten over deze droomvezel en je kennis laten maken met verschillende soorten zijde. De vleugels van een elf worden live voor uw ogen geschilderd op natuurlijke zijde. Daarna kunt u na ontvangst van het glas vriendschap de showroom bezoeken. En nu we het nog over de goede oude tijd hebben, heb je de mogelijkheid om je boodschappen te doen.

 

Deze animatie duurt ongeveer 1u15 en kan in het Frans, Nederlands, Duits, Luxemburgs of Engels. Dit programma is geldig, op reservering, van maart tot half november 2023.

bottom of page